Topmenu

Welkom bij BRIJS NV !

U zoekt een verzekering die past bij uw gezinssituatie en die de nodige bescherming biedt? Uw verzekeringsdossier heeft nood aan een grondige herziening?

Welkom bij BRIJS NV !

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij verzekeringen aan van verschillende verzekeraars.
Wij zoeken voor u naar de beste oplossing tegen de beste prijs.

DE KLANT OP DE EERSTE PLAATS

PERSOONLIJK en KLANTGERICHT.
Ons deskundig team geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. U kan rekenen op een deskundige en persoonlijke aanpak van uw dossier.

ONAFHANKELIJK en TRANSPARANT ADVIES

ONAFHANKELIJK en TRANSPARANT advies in een KLARE TAAL, zijn onze basispijlers om met u een lange termijnrelatie uit te bouwen.

EERLIJK, ETHISCH en VERTROUWD

U verwacht een professionele service tijdens het beheer van uw dossier, een EERLIJK antwoord op uw vragen en u kan erop VERTROUWEN dat we voor u klaar staan wanneer het nodig is.

KLANTENTEVREDENHEID

Geen clichés à la “We streven naar 100% tevreden klanten”. Maar we hebben wel een vurig verlangen om een resultaat te behalen dat gestoeld is op onze visie en waarden, én 100% voldoet aan uw verwachtingen en behoeften.

Visie, missie en waarden

 

BRIJS NV

Magie in verzekeringen, beleggingen en kredieten, maar goochelen doen we niet

 

Klantgericht, ethisch en onafhankelijk sinds 1928 willen wij personen, gezinnen, ondernemers en organisaties beschermen en financieel begeleiden. We streven ernaar om met een deskundig team, het patrimonium van onze klanten te vrijwaren van risico’s en financiële oplossingen transparant en met een klare taal aan te reiken, in evenwicht met de klant’s behoeften en ambities.

 

Onze waarden, uw behoeften

Persoonlijk en Klantgericht

Ons deskundig team geeft u professioneel advies en ondersteuning voor uw verzekerings-, krediet-, spaar- en beleggingsbehoeften. U kan rekenen op een klantgerichte en persoonlijke aanpak van uw dossier.

Ethisch en Vertrouwd

U verwacht een professionele service tijdens het beheer van uw dossier, een eerlijk antwoord op uw vragen en u kan erop vertrouwen dat we voor u klaar staan wanneer het nodig is.

Onafhankelijk, Transparant en Klare taal

Onafhankelijk en transparant advies in een klare taal, zijn daarbij ook onze basispijlers om met u een lange termijnrelatie uit te bouwen.