Over ons

Wat u over BRIJS NV moet weten.

BRIJS NV is een Onafhankelijk verzekeringsmakelaar en kredietmakelaar voor bedrijven en particulieren.  Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

Historiek

1928 – Oprichting verzekeringsmakelaar Eugène De Ridder

1956 – Verzekeringsmakelaars Eugène en René De Ridder

Zoon René De Ridder stapt mee in de zaak, en nadien ook zijn echtgenote Godelieve De Buck.

1971 – Brijs Benny en Robert

De 2 broers zetten de familiezaak verder, na het overlijden van hun stiefvader Eugène De Ridder, en het eerdere overlijden van René De Ridder.

1989 – Oprichting Brijs NV

2011 – Brijs NV: een nieuwe generatie

Robert en Benny nemen na een succesvolle carrière afscheid van de verzekeringswereld. Anne Brys en Raf Beeckmans, resp. dochter en schoonzoon, nemen het roer over.

2014 – Brijs NV neemt Zakenkantoor Gevaers over

Op 1 juli 2014 laat Benny Gevaers zijn zaken over aan Brijs NV. Benny Gevaers kon terugblikken op een gewaardeerde carrière als concullega van Benny en Robert gedurende jaren, op een zucht van het kantoor van Brijs NV. Hij laat zijn levenswerk in goede en vertrouwde handen over aan Raf en Anne, die samen met 2 extra medewerkers Christel en Stefan de persoonlijke dienstverlening voortzetten.

 

BRIJS NV tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.